fbpx
Logo | Landgoed De Zandleij

Woning Kopen

Woning kopen op Landgoed De Zandleij

Landgoed De Zandleij biedt een unieke kans om een woning te kopen en deel uit te maken van een bijzonder project aan de voet van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, omringd door het prachtige Nationaal Landschap Het Groene Woud.

Het landgoed is getransformeerd tot een eigentijds park met vrijstaande duurzame woningen, waar natuur en vrijheid samenkomen op een adembenemende locatie. De huizen zijn zo ontworpen dat bewoners direct vanuit hun thuisbasis het natuurgebied kunnen betreden, waardoor ze worden ondergedompeld in de indrukwekkende uitgestrekte stuifzandgebieden die worden beschouwd als de Brabantse Sahara.

Vorige
Volgende

Woningtype Roomleij

Dit type woning beschikt over een vloeroppervlakte van 70 m². De woning heeft een open keuken en door de grote, hoge ramen wordt het buitenleven naar binnen gebracht. Standaard zijn er twee slaapkamers en is er een apart toilet. Optioneel kan men kiezen voor een andere keuken. Grenzend aan de woning ligt een tuin met een terras om optimaal van de omgeving te kunnen genieten.

Vanaf € 350.000,- v.o.n.

Woningtype Broekleij

Dit type woning beschikt over een vloeroppervlakte van 95 m². De woning heeft een open keuken en door de grote, hoge ramen wordt het buitenleven naar binnen gebracht. Standaard zijn er twee slaapkamers en is er een apart toilet. Optioneel kan men kiezen voor een andere keuken. Grenzend aan de woning ligt een tuin met een terras om optimaal van de omgeving te kunnen genieten. Tevens beschikt de woning over een berging.

Vanaf € 385.000,- v.o.n.

Vorige
Volgende
Boom Icoon | Landgoed De Zandleij

Duurzame investering

Geld Icoon | Landgoed De Zandleij

Rendement

Hart Icoon | Landgoed De Zandleij

Betrouwbare partner

Bel nu!