Bouw fase 1 recreatiewoningen is uitverkocht! Start verkoop/verhuur fase 2 recreatiewoningen vanaf april 2023

Vrij om er op uit te gaan!

Er zijn talrijke wandel- en fietsroutes door het Hart van Het Groene Woud, het gebied binnen de stedendriehoek Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Op loopafstand kunt u genieten aan het langste strand van Brabant gelegen aan  recreatieplas De IJzeren Man. Ontdek alle culturele, culinaire en bruisende hotspots in de omgeving; diverse musea, restaurants en een geheel nieuw golfcomplex Bernardus. In slechts 20 minuten fietsen staat u in hartje centrum van het bourgondische ’s-Hertogenbosch. Nabij Cromvoirt liggen ook attractiepark de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Genoeg vertier in de buurt!

 

 

Bos & duin

Laat u overweldigen door de bijzondere uitgestrekte zandverstuivingen in De Loonse en Drunense Duinen. Hier vindt u een prachtige combinatie van bos en duinen en kunt u genieten van de natuur. U waant uzelf in een Brabantse Sahara; een woest, stoer en droog gebied waar u bovendien heerlijk kunt uitwaaien. Er is een losloopgebied voor honden.

Stad & water

Op slechts 200 meter van het Landgoed bevindt zich recreatieplas De IJzeren Man waar u heerlijk omheen kunt wandelen, kunt watersporten of even tot rust kunt komen bij de beachclubs en strandpaviljoens. In slechts 20 minuten fietsen staat u in hartje centrum van het bourgondische ’s-Hertogenbosch. Nabij Cromvoirt liggen ook de steden Eindhoven en Tilburg. Zo is het mooiste van twee werelden prima in één dag te combineren.

Cultuur & Musea

Ontdek alle culturele en culinaire hotspots in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het Noordbrabants museum in ’s-Hertogenbosch en ontdek alles over de historie van de provincie Noord-Brabant, bezoek de lichtstad Eindhoven of Tilburg en kom alles te weten over het rijke industrieverleden. In de regio liggen bovendien diverse restaurants waar u uw dagje uit meer dan waardig kunt afsluiten.

Sportief & dagje uit

Als u op zoek bent naar sportiviteit in en rondom het park vindt u talrijke wandel- en fietsroutes door het Hart van Het Groene Woud, het geheel nieuwe golfcomplex Bernardus gelegen op een paar kilometer van het Landgoed en verschillende watersportmogelijkheden op recreatieplas de IJzeren Man. In ’s-Hertogenbosch kunt u naar het overdekte sportcentrum Sportiom waar u kunt bowlen en midgetgolfen. Wilt u er gezellig een dag op uit, bezoek dan eens attractiepark de Efteling of Safaripark Beekse Bergen.