fbpx
Logo | Landgoed De Zandleij

Tijdelijk huren nabij Den Bosch

Als je op zoek bent naar een plek waar je tijdelijk kunt huren in de regio Den Bosch, dan biedt Landgoed De Zandleij uitkomst. Onze woningen zijn duurzaam gebouwd, van alle gemakken voorzien en gelegen op een rustige plek omringd door natuur. Ook als je graag de drukte opzoekt, zijn onze mogelijkheden voor tijdelijke huur een uitstekende optie; het park is namelijk gelegen onder de rook van Den Bosch.

Roomleij

Broekleij

Tijdelijk huren op een unieke locatie in de buurt van Den Bosch

Iedereen heeft andere wensen wanneer ze op zoek gaan naar een plek voor tijdelijke huur; dat geldt ook voor jouw zoektocht in de regio Den Bosch. Misschien hecht je veel waarde aan duurzaamheid, geef je de voorkeur aan wonen op een rustige plek óf wil je juist alle voorzieningen dichtbij hebben. Bij Landgoed De Zandleij, gelegen dicht bij Den Bosch, hoef je geen concessies te doen. Ons unieke park heeft alles op één plek en is daarmee een unieke locatie voor tijdelijke huur in de regio Den Bosch!

Sfeerimpressie

Alles wat je moet weten over tijdelijke huur op ons park nabij Den Bosch

Wil je graag tijdelijk een woning huren in de regio Den Bosch, bijvoorbeeld om de tijd te overbruggen voordat je in je nieuwe huis kunt? Zoek je een fijne plek om tot rust te komen, bijvoorbeeld na een scheiding? Wat je reden ook is, je bent van harte welkom op onze unieke locatie nabij Den Bosch om tijdelijk een woning te huren. Je hebt, afhankelijk van beschikbaarheid, keuze uit twee woningtypes. Voor beide woningtypes geldt dat deze volledig gemeubileerd zijn. Ook is het belangrijk om te weten dat de maximale termijn voor tijdelijke huur op ons park nabij Den Bosch zes maanden bedraagt.

Tijdelijk huren Den Bosch | De Zandleij

Klaar om te verhuizen? Neem contact met ons op

Spreekt het je aan om tijdelijk een woning te huren op Landgoed De Zandleij, gelegen nabij Den Bosch? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid van onze woningen. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

Bel nu!