fbpx

Woning Huren

Woning huren op Landgoed De Zandleij

Deze mooie woningzen zijn te huur voor tijdelijke huur. De woning zijn voorzien van een prachtige afwerking. De kozijnen zijn van aluminium en de buitendeuren van hout, de ramen zijn voorzien van triple glas. Elke woning heeft een warmtepomp voor het verwarmen van de woning. Optioneel kan er gekozen worden voor een airco. De warmtepomp zorgt ook voor de warmwatervoorziening. In de zomer geniet u van een aangename koele binnenruimte en wordt de warmte in de winter binnenshuis gehouden. Grenzend aan de woning, maar beschut door middel van een groene haag heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats naast de woning.

Previous
Next

Woningtype Roomleij

Dit type woning beschikt over een vloeroppervlakte van 70 m². De woning heeft een open keuken en door de grote, hoge ramen wordt het buitenleven naar binnen gebracht. Standaard zijn er twee slaapkamers en is er een apart toilet. Optioneel kan men kiezen voor een andere keuken. Grenzend aan de woning ligt een tuin met een terras om optimaal van de omgeving te kunnen genieten.

€ 1.345 p/m

Woningtype Broekleij

Dit type woning beschikt over een vloeroppervlakte van 95 m². De woning heeft een open keuken en door de grote, hoge ramen wordt het buitenleven naar binnen gebracht. Standaard zijn er twee slaapkamers en is er een apart toilet. Optioneel kan men kiezen voor een andere keuken. Grenzend aan de woning ligt een tuin met een terras om optimaal van de omgeving te kunnen genieten. Tevens beschikt de woning over een berging.

€ 1.595 p/m

Previous
Next
Bel nu!