fbpx
Logo | Landgoed De Zandleij

Woning Huren

Tijdelijke woning huren

Landgoed De Zandleij biedt de mogelijkheid om een tijdelijke woning te huren. En niet zomaar een woning! Elk huis dat je tijdelijk bij ons kunt huren is voorzien van een prachtige afwerking met kozijnen van aluminium, buitendeuren van hout en ramen voorzien van triple glas. Elke woning heeft een warmtepomp voor verwarming en watervoorziening, en optioneel kun je kiezen voor een airco. De tijdelijke woonruimte die je bij ons kunt huren, wordt compleet door de eigen parkeerplaats naast het huis. 

Vorige
Volgende

Tijdelijke woning huren: woningtype Roomleij

Dit tijdelijke huisje dat je kunt huren, beschikt over een vloeroppervlakte van 70 m². De woning heeft een open keuken en door de grote, hoge ramen wordt het buitenleven naar binnen gebracht. Standaard zijn er twee slaapkamers en er is een apart toilet. Optioneel kan men kiezen voor een andere keuken. Grenzend aan de woningen ligt een tuin met een terras om optimaal van de omgeving te kunnen genieten.

€ 1.345 p/m

Tijdelijke woning huren: woningtype Broekleij

Dit tijdelijke huisje dat je kunt huren, beschikt over een vloeroppervlakte van 95 m². De woning heeft een open keuken en door de grote, hoge ramen wordt het buitenleven naar binnen gebracht. Standaard zijn er twee slaapkamers en er is een apart toilet. Optioneel kan men kiezen voor een andere keuken. Grenzend aan de woningen ligt een tuin met een terras om optimaal van de omgeving te kunnen genieten. Tevens beschikt de woning over een berging.

€ 1.595 p/m

Vorige
Volgende

Waarom een tijdelijke woonruimte huren?

In sommige gevallen is het nodig om tijdelijk een huis te huren. Zit je bijvoorbeeld tussen twee woningen in tijdens een verhuizing? Heb je een werkopdracht die niet in de buurt van huis is, maar wel in Den Bosch of Tilburg? Ben je jouw eigen woning aan het renoveren? Of moet je door onvoorziene omstandigheden je woning verlaten? In al deze gevallen en meer biedt een tijdelijke woonruimte huren uitkomst. Hier helpen we je bij Landgoed De Zandleij graag bij, zodat jij zelf geen omkijken hebt naar het zoeken van een huisje dat je kunt huren en tijdelijk jouw thuis kunt noemen.

Dit moet je weten over tijdelijk een huis huren

Wanneer je een tijdelijke woning bij ons komt huren, heb je afhankelijk van beschikbaarheid keuze uit twee woningtypes. Voor beide woningtypes geldt dat de maximale huurtermijn zes maanden bedraagt. De woningen zijn volledig gemeubileerd, zodat je hier geen omkijken naar hebt tijdens je tijdelijke verblijf. Buiten deze praktische zaken, is een tijdelijke woonruimte bij ons huren vooral een goed idee door de faciliteiten van de woningen en de omgeving met zowel het stadsleven als verschillende natuurgebieden dichtbij. 

Neem bij interesse contact op

Spreekt het je aan om tijdelijk een huisje te huren bij Landgoed De Zandleij? Neem dan spoedig contact met ons op zodat we je alles kunnen vertellen over de huurmogelijkheden en -voorwaarden. We helpen je graag verder met al je vragen omtrent het tijdelijk huren van een huis! Liever een woning kopen? Ook dat is mogelijk! 

Bel nu!