fbpx
Logo | Landgoed De Zandleij

Tijdelijk huren nabij Waalwijk

Als je tijdelijk een woonruimte wilt huren in de omgeving van Waalwijk, dan biedt ons unieke woningpark uitkomst. Hier woon je vrijstaand, duurzaam en in een omgeving waar genoeg te beleven valt. Tel daar alle faciliteiten van de woningen bij op en je vindt bij Landgoed De Zandleij een ideale woonplek!

Roomleij

Broekleij

Waarom wil je tijdelijk een woning bij ons huren in de regio Waalwijk?

Ons park in Cromvoirt biedt een flexibele woonoplossing in elke situatie; of je nu tussen twee woningen in zit, tijdelijk in de buurt moet zijn voor werk of simpelweg een vakantiewoning zoekt. Onze locatie, nabij Waalwijk, heeft alles wat je nodig hebt als je tijdelijk een woonruimte wilt huren. Zo zijn de woningen van alle faciliteiten voorzien én woon je ook nog eens op een rustige plek, vanaf waar je in een mum van tijd het bruisende stadsleven opzoekt. Liever de natuur in? Ook dat is mogelijk in de nabijheid van je tijdelijke thuis!

Sfeerimpressie

Een tijdelijk thuisgevoel

Bij De Zandleij vinden we het belangrijk om een fijne plek aan te bieden voor mensen die op zoek zijn naar een woonruimte in de regio Waalwijk om tijdelijk te huren. We hebben er dan ook alles aan gedaan om de woningen zo in te richten dat jij je nieuwe tijdelijke plek een thuis kunt noemen. Op deze manier ontzorgen we jou volledig.

Tijdelijk huren Waalwijk | De Zandleij

Binnenkort verhuizen? Neem dan snel contact op

Spreken onze woningen je aan en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van tijdelijk een woonruimte huren op ons park in de buurt van Waalwijk? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We vertellen je dan alles wat je wilt weten over de woningen, beschikbaarheid en plannen een kennismaking in.

Bel nu!