fbpx
Logo | Landgoed De Zandleij

Tijdelijk huren nabij Tilburg

Wil je tijdelijk een woning huren in de omgeving van Tilburg? Dan ben je van harte welkom bij Landgoed De Zandleij. Ons unieke park met duurzame woningen is gelegen op korte afstand van Tilburg en is de perfecte plek om tijdelijk een huis te huren. 

Roomleij

Broekleij

Waarom tijdelijk huren op ons park nabij Tilburg?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een plek om tijdelijk te huren; misschien om een periode te overbruggen voordat je in je nieuwe huis in Tilburg kunt intrekken. Mogelijk zoek je een plek om tot rust te komen wegens privéomstandigheden. Wat je reden ook is, Landgoed De Zandleij biedt uitkomst met een ruim aanbod aan duurzame huurwoningen op een unieke locatie!

Sfeerimpressie

Belangrijk om te weten over tijdelijk huren

Voordat je kiest voor tijdelijk huren op ons park nabij Tilburg, is het goed om op de hoogte te zijn van de volgende zaken:

Tijdelijk huren Tilburg | De Zandleij

Interesse? Informeer naar de beschikbaarheid

Wie wil dat nu niet: tijdelijk een woning huren die van alle gemakken is voorzien, aan de voet van meerdere natuurgebieden en op korte afstand van het stadsleven van Tilburg? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als jouw interesse gewekt is. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van onze gemeubileerde woningen. 

Bel nu!