fbpx
Logo | Landgoed De Zandleij

Tijdelijk huren nabij Rosmalen

Zoek je een woonruimte om tijdelijk te huren in de regio Rosmalen? Landgoed De Zandleij verwelkomt je graag. Ons park is voorzien van ruime, duurzame woningen en wordt omringd door verschillende natuurgebieden. Daarnaast is Rosmalen op steenworp afstand gelegen, waardoor we de perfecte plek voor je hebben om tijdelijk een woning te huren. 

Roomleij

Broekleij

Tijdelijk een woning huren nabij Rosmalen in elke situatie

Bij De Zandleij begrijpen we dat je soms op zoek bent naar tijdelijke woonruimte en hier spelen we dan ook op in met ons aanbod. Moet je een periode overbruggen omdat je wacht op de oplevering van een nieuw huis? Ga je tijdelijk in de buurt van Rosmalen werken en wil je er daarom een woonruimte huren? Of verandert er iets in je persoonlijke leven waardoor je onverhoopt je woning moet verlaten? In al deze situaties, en meer, bieden wij uitkomst.

Sfeerimpressie

De perfecte locatie voor een tijdelijk verblijf

Tijdelijk een woonruimte huren op ons landgoed nabij Rosmalen biedt veel voordelen, waardoor het eigenlijk een perfecte locatie is. Je hebt, afhankelijk van beschikbaarheid, keuze uit twee duurzame woningtypes. Al onze woningen zijn recent opgeleverd en volledig gemeubileerd, waardoor je nergens omkijken naar hebt. De auto parkeer je aan het eind van een lange dag veilig en praktisch naast je eigen woning. En alsof al dit comfort op en rondom het park niet genoeg is, is de omgeving ook nog eens geweldig!

Tijdelijk huren Rosmalen | De Zandleij

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het tijdelijk huren van een woning bij Landgoed De Zandleij, nabij Rosmalen? Neem dan contact met ons op en we voorzien je van alle benodigde informatie omtrent voorwaarden en beschikbaarheid.

Bel nu!