Recreatiewoning Roomleij

Er worden op Landgoed De Zandleij prachtige vrijstaande recreatiewoningen ontwikkeld.

De bouw is inmiddels gestart en we bieden u graag de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen in de modelwoning die reeds gerealiseerd is. Comfort en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. U heeft zelf de keuze hoe de recreatiewoning wordt afgewerkt. We bieden recreatiewoningen aan in drie verschillende types.

Vrij om te ontdekken!

Recreatiewoning Roomleij - 70m²

Dit type recreatiewoning beschikt over een bruto vloeroppervlak van 70 m². De woning heeft een woonkamer met open keuken, een verhoogd plafond en door de grote, hoge ramen wordt het buitenleven naar binnen gebracht. Standaard zijn er twee slaapkamers en is er een apart toilet. Optioneel kan men kiezen voor een andere indeling, keuken en badkamer. Grenzend aan de woning ligt een tuin met een terras om optimaal van de omgeving te kunnen genieten.

Afwerking

De afwerking van de recreatiewoning Roomleij is naar eigen wens samen te stellen. Standaard zijn de woningen gebouwd met geïsoleerde R3 cellenbetonblokken, voorzien van gevels met stucwerk en/of houten panelen. De kozijnen en buitendeuren zijn van aluminium en de ramen zijn voorzien van triple glas. Elke woning heeft een warmtepomp voor het verwarmen en koelen van de woning. Deze zorgt ook voor de warmwatervoorziening. Tevens is er in elke woning een warmteterugwinunit, welke voor een gezond binnenklimaat zorgt en op een duurzame wijze energie bespaart. In de zomer geniet u van een aangename koele binnenruimte en wordt de warmte in de winter binnenshuis gehouden. Grenzend aan de woning, maar beschut door middel van een groene haag heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen naast de recreatiewoning.

Kenmerken Recreatiewoning Roomleij

  • Royaal eigen perceel
  • Bruto vloeroppervlak van 70 m²
  • Grote, lichte woonkamer met open keuken
  • Twee ruime slaapkamers
  • Apart toilet
  • Tuin met terras