Bouw fase 1 recreatiewoningen is uitverkocht! Start verkoop/verhuur fase 2 recreatiewoningen vanaf april 2023

Landgoed De Zandleij
Vrij om te ontdekken!

Landgoed De Zandleij is gelegen op een unieke locatie in Cromvoirt, gemeente Vught. Een dorp met een landelijk karakter omgeven door groen, aan de voet van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en in Nationaal Landschap Het Groene Woud. De vrijstaande, duurzame woningen zijn dan ook zeer gunstig en rustig gelegen, waar u volledig zorgeloos kunt genieten van natuur en vrijheid. Op Landgoed De Zandleij bent u vrij om te ontdekken!

Het recreatiepark

Landgoed De Zandleij bestaat uit circa 125 woningen die in fases zullen worden gerealiseerd. In elke fase worden gevarieerde kavels aangeboden, u kiest hierop zelf uw woningtype.

Receptie

In het entreegebouw is de receptie en hier is tevens de administratie gelegen. Daarnaast beschikt het entreegebouw over een vergaderruimte en een multifunctionele ruimte.

Faciliteiten

Het park beschikt over een logische infrastructuur. Naast de (hoofd)weg heeft Landgoed De Zandleij ook enkele wandelpaden. Deze zijn centraal gesitueerd en ontsluiten de autoluwe groenzones en speelplekken. Hier is ruimte om te spelen en te ontspannen.

Duurzaamheid

Op Landgoed De Zandleij draait alles om duurzaamheid. Met respect voor de natuur en het groen in de omgeving zijn de woningen duurzaam en onderhoudsarm. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen. Het regenwater wordt geïnfiltreerd en er zijn 4000 zonnepanelen geplaatst in 2019.

Bereikbaarheid & route

Landgoed De Zandleij is zowel per fiets als per auto uitstekend bereikbaar. Zo zijn de uitvalswegen naar Tilburg (N65), ’s-Hertogenbosch (A65) en Eindhoven (A2) binnen enkele minuten te bereiken. Tevens zijn er verschillende wandel- en fietsroutes aangelegd die u leiden naar de omringende dorpen. Grenzend aan de woningen, maar beschut door middel van een groene haag heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen. Voor bezoekers van het park is het mogelijk de auto te parkeren op een nabijgelegen parkeerplaats.