Bouw fase 1 recreatiewoningen is uitverkocht! Start verkoop/verhuur fase 2 recreatiewoningen vanaf april 2023

Duurzame investering

De woningen op Landgoed De Zandleij worden gebouwd conform de huidige BENG-norm en zijn voorzien van installaties waarbij een gasaansluiting niet meer nodig is. Met de zonnepanelen wordt bovendien meer energie opgewekt dan wordt verbruikt waardoor het park zelfs energiepositief is.

De woningen

Bij de bouw van de woningen is uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De woningen zijn voorzien van triple beglazing. Dit maakt samen met de warmtepompinstallatie het energiegebruik en wooncomfort in de woning optimaal. Zo bent u verzekerd dat u investeert in een duurzame woning.

Energiepositief park

Op Landgoed De Zandleij zijn 4000 zonnepanelen geïnstalleerd in 2019. De jaarlijkse opbrengst zal groter zijn dan het normale jaarlijkse verbruik van alle woningen. De woningen zijn aangesloten op een Smart grid energienet. Dit is een intelligent energienet waaraan een meet – en regelsysteem is toegevoegd. Hiermee kan vraag en aanbod van diverse energiebronnen op elkaar worden afgestemd. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de duurzaam opgewekte, beschikbare energie. Dit alles maakt uw woning tot een investering voor de toekomst als u op zoek bent naar een eigen tweede woning voor eigen gebruik of verhuur.