fbpx

Tijdelijk huren op vakantiepark

Wil je tijdelijk huren en profiteren van alle voordelen van een vakantiepark? Voel je dan welkom bij Landgoed De Zandleij. Gelegen tussen verschillende natuurgebieden die Brabant rijk is en met het bruisende stadsleven op korte afstand, is een vakantiehuis huren op ons park altijd een goed idee. Het maakt niet uit wat de reden is waarom jij voor langere tijd een vakantiewoning wilt huren in Brabant, bij ons zit je goed.

Roomleij

Broekleij

Een comfortabel verblijf bij tijdelijk huren op ons vakantiepark

Niet alleen is Landgoed De Zandleij de ideale locatie voor zowel rust-, natuur- als cultuurliefhebbers, ook onze woningen zijn van alle gemakken voorzien. Elke woning is duurzaam en volledig gemeubileerd. Je hebt, afhankelijk van beschikbaarheid, keuze uit twee woningtypes als je voor langere tijd een vakantiewoning wilt huren op ons park in Brabant. Al voor € 1345,- per maand huur je een woning van 70 m2 met grond tussen de 230 en 300 m2! Om optimaal te kunnen genieten van deze royale buitenruimte, hebben we ook binnenshuis rekening gehouden met de verbinding naar buiten. Zo zijn er voldoende grote raampartijen voor een aangename lichtinval. 

Een vakantiehuis bij ons in Brabant huren biedt uitkomst

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je op zoek bent naar een vakantiewoning in Brabant om voor langere tijd te huren. Misschien wil je tijdelijk huren op ons vakantiepark vanwege werk op afstand. Ook kan er sprake zijn van een overbruggingsperiode in verband met een verbouwing of verhuizing. In sommige gevallen zul je gedwongen door omstandigheden op zoek zijn naar een vakantiehuis in Brabant om te huren. Wat jouw reden ook is, bij Landgoed De Zandleij ben je van harte welkom. Tijdelijk huren op ons vakantiepark staat garant voor een verblijf waar je tot rust komt, ongeacht de situatie waarin je verkeert. 

Maak je interesse meteen kenbaar

Lijkt Landgoed De Zandleij in Brabant jou geschikt om voor langere tijd een vakantiewoning te huren? Bekijk snel onze woningtypes, de Roomleij en de Broekleij, en maak je interesse kenbaar zodat je weet of er beschikbaarheid is om tijdelijk te huren op ons vakantiepark. Ook als je eerst meer informatie wenst over het huren van een vakantiehuis bij ons in Brabant, ben je vrij om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. 

Bel nu!