Recreatiewoning Zuiderleij

Er worden op Landgoed De Zandleij prachtige vrijstaande recreatiewoningen ontwikkeld.

De bouw is inmiddels gestart en we bieden u graag de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen in de modelwoning die reeds gerealiseerd is. Comfort en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel. U heeft zelf de keuze hoe de recreatiewoning wordt afgewerkt. We bieden recreatiewoningen aan in drie verschillende types.

Vrij om te ontdekken!

Recreatiewoning Zuiderleij - 190m²

Dit type recreatiewoning beschikt over een bruto vloeroppervlak van 95 m² op de begane grond en 95 m² in het souterrain. De woning heeft een woonkamer met open keuken, een verhoogd plafond en door de grote, hoge ramen wordt het buitenleven naar binnen gebracht. Op de begane grond is een grote leefruimte van 60 m² met de mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer en extra badkamer. In het souterrain zijn er vier (slaap)kamers met daglicht, twee badkamers en twee patioterrasjes. Grenzend aan de woning ligt een tuin met een terras om optimaal van de omgeving te kunnen genieten. Tevens beschikt de woning over een berging.

Afwerking

De afwerking van de recreatiewoning Zuiderleij is naar eigen wens samen te stellen. Standaard zijn de woningen gebouwd met geïsoleerde R3 cellenbetonblokken, voorzien van gevels met stucwerk en/of houten panelen. De kozijnen en buitendeuren zijn van aluminium en de ramen zijn voorzien van triple glas. Elke woning heeft een warmtepomp voor het verwarmen en koelen van de woning. Deze zorgt ook voor de warmwatervoorziening. Tevens is er in elke woning een warmteterugwinunit, welke voor een gezond binnenklimaat zorgt en op een duurzame wijze energie bespaart. In de zomer geniet u van een aangename koele binnenruimte en wordt de warmte in de winter binnenshuis gehouden. Grenzend aan de woning, maar beschut door middel van een groene haag heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen naast de recreatiewoning.

Kenmerken recreatiewoning Zuiderleij

  • Royaal eigen perceel
  • Bruto bouwoppervlak van 190 m²
  • Ruime woonkamer met open keuken en schuifdeur naar buitenterras
  • Mogelijkheid tot slaapkamer en badkamer op de begane grond
  • Vier ruime (slaap)kamers in het souterrain met daglicht
  • Twee badkamers
  • Apart toilet
  • Tuin met terras
  • Berging